dnes
Středa - jasno
28°C
zítra
Čtvrtek - skorojasno
30°C
pozítří
Pátek - prehanky-dest
18°C

Zásady ochrany osobních údajů

Na základně souhlasu, jenž udělujete při přihlašování odběru newsletteru portálu www.prazskypatriot.cz společnosti Pražský Patriot s. r. o sídlící na adrese U Trojice 1042/2, 150 00, Praha 5 (IČO: 29140447, Spisová značka: C 203509 vedená u Městského soudu v Praze), budou zpracovávány Vaše osobní údaje (tedy údaje Subjektu údajů), a to za níže uvedených podmínek a k níže uvedeným účelům.

1. Jaké osobní údaje mohou být zpracovány?

•          e-mail

•          IP adresa

2. Za jakým účelem budou Vaše osobní údaje zpracovány?

K rozesílání newsletteru www.prazskypatriot.cz. Tento newsletter je rozesílán jednou denně, vždy ráno. Obsahuje přehled článků, které byly za uplynulých 24 hodin na serveru www.prazskypatriot.cz publikovány.

3. V souladu s čím budou Vaše osobní údaje zpracovány?

Osobní údaje čtenářů registrovaných k odběru newsletteru budou zpracovávány v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a dalšími obecně závaznými právními předpisy.

4. Jak dlouho Pražský Patriot s. r. o bude Vaše osobní údaje zpracovávat?

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat a uchovávat na základě Vámi uděleného souhlasu po dobu dalších 10 let, případně do odvolání tohoto souhlasu z Vaší strany.

5. Jak a kdy lze odvolat souhlas s odběrem newsletteru serveru www.prazskypatriot.cz?

Souhlas může odběratel newsletteru odvolat kdykoli na základě své svobodné vůle. Toto odvolání může provést buď telefonicky na telefonním čísle +420 724 951 175, korespondenčně na adrese: Pražský Patriot s.r.o., U Trojice 1042/2, 150 00, Praha 5, nebo přímo v newsletteru. V každém je totiž možnost kliknutím na odkaz svůj souhlas se zasíláním newsletterů odvolat. Po odvolání souhlasu Vám už newslettery nebudou zasílány.

6. Jak je nakládá společnost Pražský patriot s.r.o. s osobními údaji po odhlášení z odběru newsletteru?

Emailová adresa či jiné Vaše osobní údaje, které jste v komunikaci ohledně newsletteru použili (jméno a příjmení, korespondenční adresa, telefonní číslo), nebudou společností Pražský Patriot s.r.o. nijak dále využívány a ani schraňovány. Tyto kontakty nebudou ani poskytnuty dalším osobám či subjektům Česku ani v zahraničí. Kontakty budou obratem po odhlášení vymazány z databáze společnosti Pražský Patriot s.r.o.

7. Kdo bude mít k Vašim osobním údajům, uvedených při registraci k odběru newsletteru, přístup?

K Vašim údajům má přístup pouze provozovatel portálu www.prazskypatriot.cz, společnost Pražský Patriot s. r. o. a správce stránek www.prazskypatriot.cz, společnost WDF s.r.o. Vaše údaje nikdy nepředáváme dalším subjektům a osobám, ani v Česku, ani v zahraničí. Využíváme je výhradně k zasílání e-mailového newsletteru.

8. Co vše prohlašujete souhlasem se zpracováním Vašich osobních údajů?

Při přihlášení k odběru newsletteru portálu www.prazskypatriot prohlašujete, že společnost Pražský patriot s.r.o. může za účelem, aby Vám mohla každý den posílat newsletter, mít ve své databázi emailovou adresu, kterou jste pro zasílání newsletteru uvedli. Tento souhlas muže být, jak bylo uvedeno výše, kdykoli odvolán. A v takovém případě budou obratem vymazány z databáze společnosti Pražský Patriot s.r.o. osobní údaje uvedené při registraci.

9. Jak nás můžete kontaktovat?

V případě jakéhokoli dotazu na nakládání s Vašimi osobními údaji, či dotazu k odvolání souhlasu s dalším zpracováním Vašich osobních údajů, nás kontaktujte na emailu redakce@prazskypatriot.cz nebo telefonním čísle 724 951 175

10. Na co máte právo?

Dle platné legislativy máte v oblasti ochrany osobních údajů právo:

a)         vzít souhlas se zasíláním newsletteru kdykoliv zpět

b)         požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

c)         požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

d)        vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

e)         požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

f)         v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás (kontakt viz výše – bod č. 4) nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Nahoru