dnes
Čtvrtek - zatazeno
6°C
zítra
Pátek - obcasny-dest
5°C
pozítří
Sobota - prehanky-snih
3°C
Pražský život

Začněte u dobré polévky. Na Polívkové smršti

S polévkou můžete hubnout, zahřát se, udělat něco pro své zdraví a s polívkovou smrští i něco pro ostatní. Ti nejlepší kuchaři se rozhodli pro vás připravit své oblíbené polévky, které můžete ochutnat na Andělu na pěší zóně před vstupem do metra od 26. ledna do 1. února.

Během jednoho lednového týdne ochutnáte polévky od takových kuchařů jako je Filip Sajler, Ondřej Slanina, Roman Paulus, Dita P., Radek Kašpárek, Tomáš Kalina a další. 

Na to, aby byly polévky opravdu zdravé, bude dohlížet Kateřina Cajthamlová.

S polívkovou smrští se nejen dobře najíte, ale zároveň podpoříte provoz centra pro lidi po mozkové příhodě a úrazech hlavy ERGO Aktiv.

Na polévku můžete přijít vždy od 10 do 20 hodin, jedna porce vydatné a zdravé polévky bude stát 55 korun.


Další články
Nahoru