dnes
Středa - zatazeno
4°C
zítra
Čtvrtek - obcasny-dest
6°C
pozítří
Pátek - oblacno
4°C
Lifestyle / Zdraví

Workshop s Antonínem Kratochvílem: Jídlo, zábava a fotografické umění

Zajímají vás skrytá zákoutí food fotografie? Přejete si umět zachytit v jídle náladu a akci a učit se pod dohledem světoznámého českého fotografa? Pak je tu pro vás připraven workshop s názvem Jídlo & emoce, kterým vás provede fotograf Antonín Kratochvíl.  Uskuteční se 11. a 12. května v prostorách Ristorante Konírna na Praze 5.

Dvoudenní workshop zahrnuje nejen výlet do tajů fotografického umění, ale nedílnou součástí bude i menu s výběrem toho nejlepšího z toskánské kuchyně a vín. Kurz pořádá společnost Wine Food Market. Je určen pro začátečníky i pro pokročilejší fotografy, kteří si v této oblasti chtějí rozšířit své znalosti.

Výuka začíná vždy od 18 hodin a důležité je vyzbrojit se svým digitálem, širokoúhlým objektivem (24mm, 28mm či 38mm), flash diskem a notebookem.

Cena dvoudenního workshopu včetně menu a vína je 7 990 Kč pro členy klubu Wine Food Market, 8 990 Kč pro ostatní zájemce. Kapacita workshopu je pouze 15 osob, proto je nutné si rezervovat místo na e-mailu rezervace@winemarket.cz.


Toto degenerativní a neléčitelném onemocnění je podle primářky Tomanové potřeba podchytit v jeho počáteční fázi, zmírní se bolesti a jeho samotný nástup. Jak na to?

11. prosince 2017 ve 13:54

Toto degenerativní a neléčitelném onemocnění je podle primářky Tomanové potřeba podchytit v jeho počáteční fázi, zmírní se bolesti a jeho samotný nástup 

Onemocnění může propuknout v jakémkoliv věku, bez ohledu na pohlaví. Může vyvolat několik různých komplikací, postihuje oči, končetiny i srdce. Výskyt neustále stoupá, ročně je u nás 10 000 nových případů

9. prosince 2017 v 16:29

Výskyt chronických civilizačních nemocí, včetně zákeřné cukrovky, neustále stoupá. Podle údajů Ústavu zdravotnických informací a statistiky ČR vzrostl celkový počet diabetiků od roku 2010 za pět let o téměř 52 tisíc, tedy zhruba 10 tisíc ročně. V roce 2015 byla cukrovka diagnostikována 858 tisícům...

Alarmující zjištění: Většina lidí je při měření nemělo v pořádku, jen čtvrtina Čechů je má zdravé. Tušíte, jestli se tento zdravotní problém týká i vás?

4. prosince 2017 v 10:05

Pouze čtvrtina Čechů má zdravé cévy, zbývajícím 75 % stárnou cévy rychleji než oni sami. Lékárníci ve vybraných lékárnách po celém Česku již rok měří lidem takzvaný cévní věk – parametr, který dokáže odhalit riziko kardiovaskulárních onemocnění. Speciálním přístrojem prověřili cévy už 17,5 tisícům...

Laureátka Ceny Milady Paulové 2017, prof. Jiřina Bartůňková: Je to ocenění všech mých kolegů a kolegyň

30. listopadu 2017 ve 12:06

Ve středu 29. listopadu se v prostorách Senátu Parlamentu ČR uskutečnilo slavnostní předávání cen MŠMT, udělovaných v oblasti vysokého školství, vědy a výzkumu za rok 2017. Jednou z cen je Cena Milady Paulové, kterou MŠMT spolupráci s NKC – gender a věda Sociologického ústavu AV ČR letos udělilo...

Všichni o téhle „lejdy"slyšeli, ale jen málokdo ví, co s ní dělat. Může přijít kdykoli během života, pojí se s ní řada mýtů. Hlavně nic do pusy!

26. listopadu 2017 v 15:48

Věděli jste, že epilepsií trpí zhruba jeden ze sta lidí? Všichni o téhle „lejdy" slyšeli, ale jen málokdo ví, co je potřeba udělat, když někdo epileptický záchvat dostane.   

Jak správně pečovat o svůj mozek, jak ho nakopnout a jakým chybám se vyvarovat, radí primářka rehabilitačního ústavu

19. listopadu 2017 ve 12:02

Poznáte, kdy je váš mozek „unavený“? A jak ho nejlépe stimulovat? Či jaké vitamíny jsou nejlepší pro funkci vašich nervů? Na tyto a další otázky odpovídá primářka Rehabilitačního ústavu Brandýs nad Orlicí – MUDr. Michaela Tomanová.

Další články
Nahoru