Dnes Pátek - polojasno 3°C
Zítra Sobota - obcasny-dest 1°C
Pátek 22. 1. 2021
Svátek má Slavomír
Koronavirus
Aktuální informace o šíření epidemie v Praze.
Veletrh FOR GASTRO & HOTEL: To nejlepší ze světa pohostinství

Veletrh FOR GASTRO & HOTEL: To nejlepší ze světa pohostinství

Exhibice elitních osobností z gastronomie, prestižní soutěže, technologické i potravinářské novinky a degustace delikates. To bude 8. ročník mezinárodního veletrhu FOR GASTRO & HOTEL, který ve dnech 4. až 7. října 2018 v areálu PVA EXPO PRAHA představí to nejlepší z pohostinství.

veletrh-for-gastro-hotel Ještě větší show! Na 400 vystavovatelů, 15 000 m2 výstavní plochy a bohatý program pro profesionály i amatéry. To bude FOR GASTRO & HOTEL 2018. V rámci programu se můžete těšit na soutěže, atraktivní exhibice barmanů, baristů, teatenderů a pivních specialistů.

Cukráři a kulinářští mistři v akci
Hala 7 letňanského výstaviště se pochlubí přehlídkou cukrářské elity. Ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů ČR se v rámci veletrhu uskuteční soutěž Cukrář roku 2018 – HOLLANDIA CUP. Nebude chybět ani exhibice hvězd španělské kulinářské sféry – Lorenza Sinisiho a Javiera Carboneho. Odborné i laické veřejnosti předvedou, co dokáží špičkové revoluční grily pro profesionály. Součástí programu budou i prezentace, lákavé degustace delikates a přehlídka technologických a potravinářských novinek.

Novinkou je i veletrh práce
Letos se v rámci veletrhu FOR GASTRO & HOTEL 2018 poprvé představí Gastrojobs Career Day. Jedná se o veletrh práce, který se specializuje na obor gastronomie a hotelnictví. Budou se zde prezentovat desítky mezinárodních i lokálních hotelových společností a řetězců, stejně tak jako významné subjekty podnikající na poli gastronomie a hotelnictví. Budoucí uchazeči o zaměstnání, absolventi a kandidáti, jež chtějí změnit zaměstnání, budou mít možnost se zde potkat se zástupci těchto firem a informovat se o možnostech uplatnění. Veletrh se bude konat ve čtvrtek 4. října od 10 do 17 hodin v kongresové hale č. 1 ve veletržním areálu v Letňanech. 

Workshopy, přednášky, diskuse
Na své si přijdou také odborníci z oboru gastronomie a ubytování. Právě pro ně je první den veletrhu připraven kongres, jehož hlavním tématem bude lidský faktor. Profesionálové z oblasti pohostinství se mohou těšit na mnoho zajímavých přednášek, workshopů i na panelovou diskuzi. MAKRO Cash & Carry představí workshop s názvem Za stejné peníze více muziky a Petr Heneš z Made in Japan uvede Food styling Workshop a další atraktivní program.


Recepty na koktejly s italským likérem Bombardino

9. ledna 2021 v 15:20

Italský likér Bombardino je novinkou z destilerie Saint Roch, jedná se o kombinací karibského rumu a vaječného likéru. Bombardino je novinkou rozšiřující portfolio českého distributora prémiových alkoholických i nealkoholických nápojů a vín Premier Wines & Spirits. 

Přednáška pro dospělé: Normální šílenství

8. ledna 2021 v 19:00

Představení nové knihy rozhovorů o duševním zdraví, léčbě a přístupu k lidem s psychickým onemocněním ve středu 13. ledna v 19 hodin.

Přednáška online: Rok 2021 ve znamení kovového Buvola

7. ledna 2021 v 09:40

Městská knihovna připravila na 11. ledna v 19 hodin on-line přednášku Rok 2021 ve znamení kovového Buvola.

Další články
Nahoru