dnes
Čtvrtek - zatazeno
2°C
zítra
Pátek - zatazeno
2°C
pozítří
Sobota - obcasny-dest
6°C
Užijte si sobotní brunche v Pohostinci Karlín
Foto: archiv

Užijte si sobotní brunche v Pohostinci Karlín

Pražský Pohostinec Karlín pravidelně servíruje speciální rodinné brunche. Neomezené pohoštění s kvalitním proseccem si můžete vychutnat každou sobotu. Vaše děti zde ocení dětský koutek a vy si budete moci v klidu užít sobotní pohodu.

Pokud milujete sdílení jídla s přáteli či rodinou, brunche v Pohostinci Karlín jsou pro vás jako dělané. V rodinné atmosféře pro vás bude připraven neomezený salátový, předkrmový a dezertový bar a ochotná obsluha vám naservíruje hned dva hlavní chody – rybí a masový. V ceně brunche je i kvalitní prosecco a domácí limonády.

Na svůj dětský bufet se můžou těšit také malí jedlíci do 6 let, kteří mají vstup zdarma. Čekat na ně bude i plně vybavený dětský koutek. Děti od 6 do 12 let pak mají brunch s 50% slevou. Na víkend oslav svatého Martina se v rámci menu bude servírovat skvělá svatomartinská husa.

kuchar-karlin-pohostinec „Pravidelné rodinné brunche jsme se rozhodli připravit pro jejich vzrůstající oblíbenost. Věříme, že se naše pojetí sobotních brunchů uchytí a najde si nejen v Karlíně další nadšence. Hostům nabídneme výběr z toho nejlepšího, můžou tak ochutnat různé naše delikatesy a užít si rodinnou pohodu u nás v restauraci,“ vysvětluje šéfkuchař Pohostince Karlín Peter Halák.

Zaváděcí cena pro jednu osobu činí 490 korun.

Rezervace je z kapacitních a provozních důvodů nutná, a to na telefonním čísle +420 731 636 318 nebo na e-mailu karlin@pohostinec.cz.

Celé menu brunche najdete na webu restaurace https://karlin.pohostinec.cz

Pohostinec najdete v Pobřežní ulici 42, Praha 8 Karlín.



innogy: Zachraňujeme životy

10. prosince 2019 ve 14:46

Na selhání srdce ročně v zemích EU předčasně zemře půl milionu lidí. K zástavě srdce často dochází bez předchozího varování a může postihnout i zcela zdravého člověka. V takových případech je každá vteřina drahá a k záchraně života může pomoci automatický externí defibrilátor (AED). Jeden takový...

Dilema: Je lepší horkovzdušná, nebo klasická fritéza?

28. listopadu 2019 ve 20:48

Smažená jídla jsou pro mnohé lidi provinilým potěšením. Zevnitř jsou jemné a zvenku úžasně křupavé. Kdo by je nemiloval?! Pokud zvažujete koupi nové fritézy, pravděpodobně jste v dilematu zda je lepší investovat do horkovzdušné nebo klasické fritézy. Oba mají své klady a zápory a každý typ nabízí...

Proč je kolagen důležitý a v jakém jídle ho najdeme

26. listopadu 2019 v 15:30

Pravděpodobně přemýšlíte o kolagenu v spojitosti s pokožkou, protože toto slovo se objeví vždy, když někdo mluví o stárnutí kůže. Je pravda, že hraje důležitou roli ve vnímané mladosti vaší pokožky, ale je toho ještě mnohem více. Kolagen je protein, který naleznete v naší pojivové tkáni,...

Další články
Nahoru