Tržiště Náplavka zahajuje sezonu
Seznam farmářů najdete zde.
Seznam farmářů najdete zde.
Praha 11 zve na farmářské trhy, které začínají v pondělí 3. dubna. Konat se budou každé pondělí a středu od 8 do 18 hodin na tradičním místě, u Komunitního centra Matky Terezy až do středy 29. listopadu.
Moderně pojaté trhy se svěží módou, šperky, designem, delikatesami, kosmetikou a dalšími poctivě zpracovanými výrobky, které poskytují prostor menším a začínajícím návrhářům, tvůrcům a všem nadšencům – to je MINT Market.
Na Karlínském náměstí se koná v neděli 19. března od 11 do 18 hodin Karlínský street food festival.
Od úterý 14. března, každé úterý mezi 9 a 19 hodinou, nakupíte čerstvou zeleninu, uzeniny a další dobroty přímo z českých farem na hloubětínském náměstí.
Tradiční sortiment nabídnou i letos trhy na Malostranském náměstí. Začínají v sobotu 1. dubna.
Potraviny, květiny, sazenice, drobné rukodělné výrobky i speciální léčebnou kosmetiku nebo čaje nakoupíte v sobotu 11. března na Kulaťáku. Od 8 do 14 hodin se konají Farmářské trhy.
Farmářské trhy se před prostory metra vrací už druhý březnový týden.
Dyzajn market Jaro se koná 11. a 12. března 2023 na Výstavišti v Praze Holešovicích, oba dny od 10 do 18 hodin. Vstup je zdarma a bez bariér.
Od 14. března se farmářské trhy otevřou i na hloubětínském náměstí.
Dobrovolnice z řad maminek z Farnost Stodůlky v Praze 13 připravily 4. března v Komunitním centru sv. Prokopa pravidelný jarní bazar.
Trhy na Kulaťáku letos vstupují do 14. sezóny. První letošní se konají v sobotu 4. března od 8 do 14 hodin.
Farmářské trhy se před prostory metra vrací už druhý březnový týden.
Pro návštěvníky budou připraveny v sobotu 25. února klasické zabíjačkové speciality – jitrnice, jelita, prejt, tlačenka, prdelačka nebo ovar. Těšit se můžete také na dobroty z udíren jako klobásy, špeky nebo uzené šunky.
Heřmaňák nabídne v sobotu 18. února Malé masopustní zabíjačkové hody. Můžete se těšit na poctivé jitrnice a jelítka, světlou tlačenku, černou kroupovou polévkou (prdelačku) nebo zabijačkový guláš a další zabíjačkové dobroty.
V sobotu 4. února zde najdete malé výrobce, farmy a biofarmy, lokální a sezonní zeleninu, s ovoce, byliny, pečivo, maso, uzeniny, mléčné výrobky a domácí vajíčka.