dnes
Úterý - zatazeno
6°C
zítra
Středa - zatazeno
4°C
pozítří
Čtvrtek - zatazeno
7°C
Ristorante Rugantino: Italská chuť v centru Prahy
Lifestyle / ZdravíKomerční sdělení
Specialitou restaurace jsou mořské pochoutky. Foto: Ristorante Rugantino

Ristorante Rugantino: Italská chuť v centru Prahy

Nedaleko Karlova mostu na pravém břehu Vltavy najdete příjemnou a cenově dostupnou italskou restauraci, která si vás získá svou atmosférou, nabídne jednoduché a vytříbené menu. Vaše návštěva v Ristorante Rugantino v Křižovnické ulici se ponese v duchu hesla „Jídlo je kultura a nejen způsob, jak přežít do dalšího dne“.

Specialitou restaurace Ristorante Rugantino je příprava rybích a mořských specialit. Samozřejmě nechybí pestrý výběr těstovin a rizot. Milovníci masa, ale i vegetariáni, si zde najdou oblíbené jídlo. Mimo jednoduchou, chutnou a zdravou středomořskou kuchyni si můžete dopřát i kvalitní italská vína. capesante-fb-nahled

V příjemném prostředí restaurace můžete strávit celý den. Od rána si vychutnáte pravou silnou kávu Manuel café, během oběda, ve všední dny, dostanete  speciální menu za zvýhodněné ceny. Nechybí aperitivy a  antipasty. Večer italští kuchaři vždy přijdou s nějakou specialitou navíc, která zaujme a překvapí.

Karneval v Ristorante Rugantino

V sobotu 21. února připravila restaurace Karneval chutí. Čeká vás raut v benátském duchu, tombola, italská hudba a vyhlášení nejlepší masky. A vše doplněno zážitky chutí. Vstup na Karneval je 550 korun, začíná se v 19 hodin.

Každý měsíc pořádá restaurace speciální akci nebo degustaci jídel a vín.

ristorante-nahled Interiér restaurace se skládá ze dvou částí. Jejich podoba vychází z příběhu „Rugantina“, který pocházel z Říma.

Vchodová část restaurace s kontrasty černé a bílé a pohledem na dynamiku a ruch města je opakem spodní části, která působí až oázou klidu, a to i díky originálnímu osvětlení porcelánových plátů v kontrastu s klenutým stropem ze skořicových cihel.

Restauraci najdete v centru Prahy, v Křižovnické ulici 12. Rušná ulice a klidný interiér Rugantina vám nabídnou zklidnění mysli a vzrušující požitky i prožitky.


Toto degenerativní a neléčitelném onemocnění je podle primářky Tomanové potřeba podchytit v jeho počáteční fázi, zmírní se bolesti a jeho samotný nástup. Jak na to?

Včera ve 13:54

Toto degenerativní a neléčitelném onemocnění je podle primářky Tomanové potřeba podchytit v jeho počáteční fázi, zmírní se bolesti a jeho samotný nástup 

Onemocnění může propuknout v jakémkoliv věku, bez ohledu na pohlaví. Může vyvolat několik různých komplikací, postihuje oči, končetiny i srdce. Výskyt neustále stoupá, ročně je u nás 10 000 nových případů

9. prosince 2017 v 16:29

Výskyt chronických civilizačních nemocí, včetně zákeřné cukrovky, neustále stoupá. Podle údajů Ústavu zdravotnických informací a statistiky ČR vzrostl celkový počet diabetiků od roku 2010 za pět let o téměř 52 tisíc, tedy zhruba 10 tisíc ročně. V roce 2015 byla cukrovka diagnostikována 858 tisícům...

Alarmující zjištění: Většina lidí je při měření nemělo v pořádku, jen čtvrtina Čechů je má zdravé. Tušíte, jestli se tento zdravotní problém týká i vás?

4. prosince 2017 v 10:05

Pouze čtvrtina Čechů má zdravé cévy, zbývajícím 75 % stárnou cévy rychleji než oni sami. Lékárníci ve vybraných lékárnách po celém Česku již rok měří lidem takzvaný cévní věk – parametr, který dokáže odhalit riziko kardiovaskulárních onemocnění. Speciálním přístrojem prověřili cévy už 17,5 tisícům...

Laureátka Ceny Milady Paulové 2017, prof. Jiřina Bartůňková: Je to ocenění všech mých kolegů a kolegyň

30. listopadu 2017 ve 12:06

Ve středu 29. listopadu se v prostorách Senátu Parlamentu ČR uskutečnilo slavnostní předávání cen MŠMT, udělovaných v oblasti vysokého školství, vědy a výzkumu za rok 2017. Jednou z cen je Cena Milady Paulové, kterou MŠMT spolupráci s NKC – gender a věda Sociologického ústavu AV ČR letos udělilo...

Všichni o téhle „lejdy"slyšeli, ale jen málokdo ví, co s ní dělat. Může přijít kdykoli během života, pojí se s ní řada mýtů. Hlavně nic do pusy!

26. listopadu 2017 v 15:48

Věděli jste, že epilepsií trpí zhruba jeden ze sta lidí? Všichni o téhle „lejdy" slyšeli, ale jen málokdo ví, co je potřeba udělat, když někdo epileptický záchvat dostane.   

Jak správně pečovat o svůj mozek, jak ho nakopnout a jakým chybám se vyvarovat, radí primářka rehabilitačního ústavu

19. listopadu 2017 ve 12:02

Poznáte, kdy je váš mozek „unavený“? A jak ho nejlépe stimulovat? Či jaké vitamíny jsou nejlepší pro funkci vašich nervů? Na tyto a další otázky odpovídá primářka Rehabilitačního ústavu Brandýs nad Orlicí – MUDr. Michaela Tomanová.

Další články
Nahoru