Prdelačka, pečené ocásky, pojídání oušek na čas. Žluté lázně zvou na zabijačkové hody
24. září 2014 13:15
Jelita, jitrnice, prdelačka, pečené vepřové ocásky, škvarky a mnoho dalšího – právě tak budou vypadat zabijačkové hody poslední zářijovou sobotu ve Žlutých lázních.
„Nabídku masových pokrmů samozřejmě vyváží ochutnávky ovocných destilátů, jako je slivovice nebo hruškovice. Sladkou tečkou pak budou domácí buchty, které naplníme povidly i tvarohem,“ zve na tradiční zabijačku Daniel Prošek, ředitel oddělení gastro Žlutých lázní.
Návštěvníci podzimní zabijačky se ale mohou těšit i na zábavný program. Chybět nebudou ukázky přípravy typických masových pochoutek nebo závody v pojídání prasečích oušek na čas. Rudolf Jelínek ve Žlutých lázních představí svoji novinku – likér spojující chuť slivovice a lipového medu. Rozšířená bude také nabídka piv. Hostům zabijačky zahraje cimbálová kapela.
Akce začíná v 11 hodin a vstup je zdarma.