dnes
Pondělí - jasno
1°C
zítra
Úterý - polojasno
1°C
pozítří
Středa - zatazeno
2°C
Polívková smršť: Pěší zóna na Andělu patří na pár dní předním českým kuchařům
Stánek Polívkové smršti je na Andělu před uzavřeným vstupem do stanice metra. Foto: archiv ERGO Aktiv

Polívková smršť: Pěší zóna na Andělu patří na pár dní předním českým kuchařům

Již pošesté se od dnešního dne až do čtvrtka uskuteční na pěší zóně Anděl akce Polívková smršť. „Přijďte se podívat 2. až 5. října, vždy od 10 do 18 hodin, a kupte si polévku, na které si nejen pochutnáte, ale uděláte něco pro sebe a své zdraví. Zároveň přispějete lidem po cévních a mozkových příhodách na rehabilitaci v centru ERGO Aktiv, kteří si ji nemohou spolufinancovat sami,“ zvou organizátoři z neziskového centra.

polivkova-smrst-1 Z Polívkové smršti se stal fenomén, který spojuje lidi dobrým jídlem a dobrým skutkem. Smršť dokonce získala 1. místo Fóra dárců v kategorii Veřejná sbírka 2015. Jak můžete pomoci vy? Přijďte si dát některou ze skvělých polévek, na stánku si kupte krásnou dřevěnou lžíci nebo pošlete DMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na tel. číslo 87 777.

Pondělí 2. října

Roman Paulus z Radisson Blu Alcron – Petrželový krém s kokosovým mlékem

Sezio Restaurant  – Tomatová polévka z pečených rajčat s bazalkou

Úterý 3. října

Patrik Šándor z Umami Sushi – Miso s houbami nameko, jarní cibulkou a řasami wakame

Lokal Blok – Špenátový krém

Sezio Restaurant – Čočková polévka

Středa 4. října

Jan Wiesner z hotelu Marriott –  Kukuřičný chowder s kokosem a koriandrovým olejem

Lokal blok – Minestrone polévka

Čtvrtek 5. října 

Jan Hatchbach z Panorama hotel Prague – Bramboračka

Ondřej Panoš z Etnosvět restaurace – Dýňový krém se zázvorem

Sezio Restaurant – Cibulačka

Více najdete na www.facebook.com/ergoaktiv.cz , www.polivkovasmrst.cz a na www.ergoaktiv.cz.


Další články
Nahoru