dnes
Pondělí - zatazeno
6°C
zítra
Úterý - obcasny-dest
10°C
pozítří
Středa - zatazeno
11°C

Na Andělu začíná Polívková smršť

Již počtvrté bude pěší zóna na Andělu patřit předním českým kuchařům, výborným polévkám a dobré věci. Akce Polívková smršť začíná dnes, až do čtvrtka lze každý dne ochutnat jinou polévku.

Koupí polévky si nejen pochutnáte, ale i přispějete lidem po cévních a mozkových příhodách, kteří si rehabilitaci v centru ERGO Aktiv nemohou spolufinancovat sami. A proč je škoda nejíst dobře? To vám vysvětlí patron letošní Smršti – mladý a nadšený kuchař Martin Škoda. Přijďte a vyhrajte jeho novou kuchařku Škoda nevařit 2.

Z Polívkové smršti se stal fenomén, který spojuje lidi dobrým jídlem a dobrým skutkem. Smršť dokonce získala 1. místo Fóra dárců v kategorii Veřejná sbírka 2015. 

Jak můžete pomoci vy? Přijďte si dát některou ze skvělých polévek, na stánku si kupte plátěnou tašku s příběhy klientů ERGO Aktiv nebo pošlete DMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na tel. číslo 87 777.

S kým se na Andělu potkáte a od koho polévku ochutnáte?

v pondělí 10. 10.  od Romana Pauluse z Radisson Blu Alcron,

v úterý 11. 10.  food blogerky a moderátorky Koko alias Veroniky Kokešové,

ve středu 12. 10. od Marka Fichtnera z Augustin Restaurant (Master Chef),

ve čtvrtek 13. 10. od Patrika Šándora z Umami Sushi.


Další krátké zprávy
Nahoru