Netradiční rybí polévka podle Jana Punčocháře
10. prosince 2021 12:10
Na polévku si připravte:
200 g lososa
200 g kořenové zeleniny
2 dcl bílého vína
30 g česneku
50 g jarní cibulky
20 g zázvoru
1 dcl olivového oleje
chilli papričku
jablko
koriandr
sůl a pepř
Na přípravu polévky se podívejte zde.
Jan Punčochář se v roce 2019 stal také ambasadorem skupiny Veolia. „Bez kvalitní vody z kohoutku si svůj život nedokážu představit. Není to jen plácnutí do vody, celá moje kariéra je s kohoutkovou propojena. Když vařím pro své hosty v restauraci nebo pro rodinu doma, používám jen kvalitní suroviny a stejné nároky mám i na vodu. V kuchyni je nepostradatelná i pro výrobu ledu pro správné a bezpečné zachlazení surovin. V restauraci ji nabízím hostům, neovlivní chuť jídla, dá ji naopak vyniknout. Kohoutkovou pijeme i doma, chutná mi víc než balené vody,“ řekl Jan Punčochář.