Na mateřské začala experimentovat, nyní podniká
6. března 2017 11:25
Veronika během mateřské dovolené začala v této oblasti experimentovat a vyrábět sýry, jogurty a pribináčky pro své děti a své umění zdokonalila tak, že se rozhodla ve výrobě domácích pařených sýrů podnikat.
Sýry vyrábí z kravského mléka z místního zemědělského družstva. Mladá maminka se zaměřuje především na pařené sýry, jako jsou parenica, nitě, špalíky ochucené česnekem, bylinkami a kořením, čerstvé sýry a ricottu. Pro speciální a slavnostní příležitosti nabízí také obložené sýrové mísy.
„Věřím, že mé několikaleté zkušenosti z oblasti prodeje a jednání s lidmi mi budou velkou nápomocí k dosažení mých snů“, dodává mladá podnikatelka.
Paní Kunčarová si zažádala o příspěvek Nadační fond Veolia a díky němu si může pořídit do své provozovny v Kletné u Suchdola nad Odrou lednici kuchyňský dřez a pracovní nerezové stoly, které poslouží ke zrání, výrobě a balení hotových výrobků.