Kuře na paprice pro dceru. Vaří Jan Punčochář
7. května 2021 12:12
Suroviny:
Kuře 1,4 kg
Cibule 1 ks
Paprika červená 3 ks
Olej 1 dcl
Tymián snítka
Bobkový list 3 ks
Sladká paprika 50 g
33% smetana 2 dcl
Crème fraîche 100 g
Sůl
Pepř
Postup najdete zde.
Jan Punčochář se v roce 2019 stal ambasadorem skupiny Veolia. „Bez kvalitní vody z kohoutku si svůj život nedokážu představit. Není to jen plácnutí do vody, celá moje kariéra je s kohoutkovou propojena. Když vařím pro své hosty v restauraci nebo pro rodinu doma, používám jen kvalitní suroviny a stejné nároky mám i na vodu. Nezáleží na typu kuchyně, bez ní to prostě nejde. V kuchyni je nepostradatelná i pro výrobu ledu pro správné a bezpečné zachlazení surovin. V restauraci ji nabízím hostům, neovlivní chuť jídla, dá ji naopak vyniknout. Kohoutkovou pijeme i doma, chutná mi víc než balené vody,“ říká Jan Punčochář.