Green Apéro: Pavel Maurer
Pavel Maurer založil Prague Food Festival a je autorem gastronomického průvodce Maurerův výběr Grand Restaurant. Je taktéž spoluautorem oceňovaných reklamních kampaní, nositelem Řádu svatého Vavřince a Zvláštní ceny Asociace hotelů a restaurací za mimořádný přínos k rozvoji gastronomie. Podílel se na vzniku loga “Bio” (zebra) a dlouhodobě propaguje myšlenku ekologického zemědělství. Velmi činný je též jako spisovatel, publicista a novinář, např. v rámci týdenních glos s podtitulem „nejezte blbě!“.
V posledních letech se zabývá gastronomickou osvětou, především v oblasti “zero waste”, filosofií neplýtvání a udržitelným rozvojem naší planety, v médiích se také věnuje tématu dlouhověkosti v souvislosti se stravovacími návyky a životním stylem.
Debatou, do které můžete sami zasáhnout, provede novinář a moderátor Michael Rozsypal.
Green Table, Na Florenci 15, Praha 1.