Thajská Tom Yum, mrkvová, topinamburová či česká klasika. K Andělu dorazila Polívková smršť
8. února 2016 09:43
Dnes můžete ochutnat thajskou polévku Tom Yum, kolem poledne ji bude servírovat přímo šéfkuchař Patrik Šándor. Zítra si můžete dát zelňačku, ve středu bramboračku, následující den topinamburový krém a v pátek mrkvovou polévku s koriandrem.
Jednotlivé polévky se prodávají za 55 korun. Z této částky poputuje 40 korun na konto obecně prospěšné společnosti ERGO Aktiv, která poskytuje účinnou rehabilitaci hlavně mladým lidem po mozkové příhodě a úrazech hlavy.
„Usmějte se a přijďte se sami přesvědčit, jak chutná výborná polévka od předních českých kuchařů, která zároveň pomáhá. Na místě doslova odhoďte stres, předejdete tak mrtvici,“ zvou organizátoři.
Kdy? Pondělí 8. února – pátek 12. února 2016
Kde? Pěší zóna Anděl 10:00 – 19:00 nebo do vyprodání zásob
• Pondělí 8. 2. šéfkuchař Patrik Šándor, Umami Sushi (thajská Tom Yum)
• Úterý 9. 2. zástupce šéfkuchaře Zbyněk Ženíšek, TOP hotel Praha (zelňačka)
• Středa 10. 2. šéfkuchař Miloš Rozkošný, Hotel Panorama (bramboračka)
• Čtvrtek 11. 2. šéfkuchař Roman Paulus, Radisson Blu Alcron (topinamburový krém)
• Pátek 12. 2. šéfkuchař Jan Wiesner, Hotel Marriott (mrkvová s koriandrem)
Na jednu z minulých akcí Polívková smršť uvařil šéfkuchař Roman Paulus dýňový krém. Na čtvrtek chystá topinamburový krém.
Na správnou nutriční hodnotu a složení jednotlivých polévek bude dohlížet dietoložka Kateřina Cajthamlová, tváří Smrště se staly Linda Rybová a Kateřina Winterová.
Kromě polévky si můžete u stánku koupit tašku s příběhy klientů nebo poslat DMS za 30 korun ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na telefonní číslo 87 777.