Milovníky čokolády potěší ve Vysočanech, vstup na festival je zdarma
21. listopadu 2014 08:00
Tentokrát bude minifestival celé tři dny, během kterých bude možné ochutnávat desítky druhů čokolád a různých výrobků, ve kterých tvoří tato populární pochutina hlavní složku.
„Veškerý sortiment bude možné zakoupit s sebou a pro malé návštěvníky budou připraveny zajímavé soutěže a kvízy,“ láká marketingová ředitelka Galerie Harfa Martina Tlustá. Během Čokoládového festivalu konaného v dubnu na stejném místě si návštěvníci nejvíce oblíbili čokoládové špízy, čokofontánu a překvapivě také čokoládové pivo. Podle organizátorů budou tyto výrobky opět v nabídce.
Tentokrát bude velkým lákadlem také živé vaření speciálních delikates pod vedením šéfkuchaře Josefa Rychtra. Vaření bude probíhat od 10:30 do 18 hodin. Zveřejněno bylo i menu, které bude možné na místě ihned ochutnat.
Dopoledne se bude podávat palačinková tortilla s citrusy s horkou čokoládou, k obědu dýňová polévka s čokoládovým olejem. Hlavní chod? Jablečno-celerové pyré s krocaní kroketou a omáčkou z vývaru a hořké čokolády.
Pozdní oběd bude ve znamení jeleního roastbeefu a čokoládových piniií. K večeři čeká návštěvníky čajová čokoláda a čokoládové brownies. Vstup na festival je zdarma.